31. lokakuuta 2007

Kokemuksia ripsipermanentista #3.

(Kokemuksia #1, kokemuksia #2.)

Kirjoitanpa yhden jutun rästistä pois. Kävin siinä luvatussa ilmaisessa ripsipermanentissa pari viikkoa sitten.

Kosmetologi kokeili ripsieni kihartamista eri aineella, koska edellisellä kerralla ne eivät kihartuneet sitten millään. Tällä kertaa tulos oli oikein hyvä! Parempi kuin ihan ekalla kerrallani eri kosmetologilla. (Yhteensä yrityksiä on nyt siis kertynyt kolme.)

Ensimmäisistä ripsistä syntyi kauniit tähtisilmät vasta yhden ripsivärikerroksen jälkeen. Toisista ei luonnollisesti ollut yhtään mihinkään. Nämä kolmannet sen sijaan riittävät sellaisenaan. En tarvitse ripsiväriä, jos en tahdo laittaa. Yleensä olen silti laittanut, ja kihartanutkin ihan vähäsen tasoittaakseni ripsien kaarta. Mutta sitä ei ole mikään pakko tehdä joka aamu. Ihanaa.

Kosmetologi sanoi, että ensi kerralla voimme saavuttaa vielä paremman tuloksen taivuttamalla itsepäisiä ripsiäni jo etukäteen mekaanisesti. Sitten linjasta saadaan tasaisempi. Ripseni kun ovat niin vahvat ja suorat, etteivät ne millään tahdo pysyä nätisti aloillaan taivutettavina.

Olen tyytyväinen. Ripsipermanentti on aamun pelastus. Enkä ole vieläkään huomannut mitään negatiivisia vaikutuksia. Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että ripseni ovat päin vastoin terveemmät ja vahvemmat, kun en enää ole taivuttanut niitä mekaanisesti. Aion ottaa uusia permiksiä säännöllisesti, varmasti juuri tuolla kosmetologilla. Hän osoitti totisesti välittävänsä asiakkaistaan, kun tarjosi minulle ilmaisen hyvityksen.

Ei kommentteja: