29. elokuuta 2007

Kokemuksia ripsipermanentista #2.

(Täältä löytyy kokemuksia #1.)

Kävin eilen uudessa ripsipermanentissa. Valitsin eri kosmetologin, ja täytyy sanoa, että käsittelyn lopputuloksissa on valtavasti hajontaa. Tällä kertaa ripset tuskin kaartuvat. Ovat sen näköiset kuin edelliset olivat reilun kuukauden jälkeen.

Nainen sanoi, että kyse voi olla eri vaikuttavista aineista. Se lienee todennäköisin selitys. Ainoa toinen vaihtoehto on, että ripseni ovat tosiaan tervehtyneet, pidentyneet ja paksuuntuneet, kun en joka päivä puristele niitä taivuttimilla. Tekisikö se niistä vaikeammin kihartuvat? Mahdollista, kai. Enemmän uskon eriaineteoriaan.

Uuden kosmetologin ammattitaidossa ei mielestäni ollut vikaa. Jos jotain, hän laittoi aineet paremmin, värjäsi ripset kauniimmin ja osasi oikeasti poistaa pumpulilla kiharrus- ja väriaineet niin, ettei niitä mennyt yhtään silmiin kirvelemään. Joten kai tämä oli vain onneton sattuma. Lienee sanomattakin selvää, etten ammatitaidosta huolimatta mene tuonne uudestaan. En ole vielä ihan päättänyt, valitsenko ensi kerralla taas uuden paikan (sain saliltani ilmaisen Cityshopparin ja siinä olisi tarjouksia) vai menenkö ekaan. En oikein pitänyt ekan naisesta, mutta näköjään hän osasi asiansa. Pitäisi ehkä välillä mennä kerran sinne, niin saisi karsittua ripsien vahvistumisteorian pois.

Olenpa kirjoittanut laiskasti viime päivinä. Ei ole ollut edes kamala kiire. Olen vissiin vaan tehnyt kaikkea muuta. Tai ei ole ollut jännää asiaa. Kyllä se tästä taas.

4 kommenttia:

Minni Kuisma kirjoitti...

Siis kerros nyt tälläselle tietämättömälle, että paljon suurinpiirtein maksaa ripsipermanentti..? Joskus oon kyl kestovärjäyttäny ripset ja laitattunu kulmat, mutta koko käsite ripsipermanentti on mulle ihan uusi..
Nimim. Ei oo tainnu koskaan ees omistaa semmosta ripsien "käännintä" vai mikä sen virallinen nimi olikaan..

Anne kirjoitti...

Ripsipermanentti maksaa täällä Tampereella hoitolasta riippuen runsaat 30€ (tämä olis kyllä tosi halpa) - 50€. Ehkä ylikin jossain kalliissa, mutten katsellut sellaisia.

Voi kuulostaa kalliilta, mutta nyt yksityisyrittäjänä ymmärrän, että se on hyvinkin kohtuullinen hinta suunnilleen tunnin työstä. Siitä pitää maksaa aineet ja työtilan vuokra, minkä jälkeen pitäisi vielä jäädä käteen semmoinen tuntipalkka, että pystyy maksamaan verot JA yrittäjän eläkevakuutuksen (= yht. tyyliin 40%). Heh. *Sivuraide ohi, yrittäjien asialla näköjään liikutaan...*

Sen vekottimen virallinen nimi taitaa olla ripsentaivutin? Ehkä. Sen, joka näyttää keskiaikaiselta kidutuslaitteelta, mutta on oikeesti vaaraton.

Minni Kuisma kirjoitti...

Jep.. tiedän miltä se näyttää! En vaan oo koskaan käyttäny sitä. Ja hinta on joo ehkä ihan ok tunnin työstä, mutta en ois aatellu, että se kestään noin kauan.. Oisin kuvitellu, että ois nopeempi juttu ja sitä kautta vähän halvempi. Mun villi veikkaus oli, että homma ois onnistunu noin puolessa tunnissa ja hinta ollu sitä kautta vähän halvempi.

Anne kirjoitti...

Niin, kyllä siinä suunnilleen tunti meni... Ainakin 50 min. Siinä on tosin mukana kymmenisen minsaa kestovärjäyksen osuutta. Se tuntuu kuuluvan tuon permiksen kanssa samaan pakettiin melkein paikassa kuin paikassa. Kai sen ilmankin saisi, jos tahtoisi. Sitten tulis vähän nopeammaksi ja ehkä jotain vitosen-kympin halvemmaksi? Jos ne suostuis erottamaan paketin osat. En tiedä, suostuuko kaikki. Kun nyt oikein pikkutarkasti lähdetään miettimään :)