2. elokuuta 2008

Selvennystä

Kirjoitin lentokentällä väsyneenä tajunnanvirtaa. Ohitin blogitaukojutun pelkällä toteamuksella.

Eipä siinä paljoa selitettävää olekaan. Asunnossa oli laajakaista, mutta suurimman osan koneellaoloajastani tein töitä. Välillä piti päästää Marjukka nettiin, koulua oli 24 h viikossa, ja aina toisinaan oli kiva jopa lähteä ULOS tekemään jotain, kun kerta MATKOILLA oltiin.

Tuloksena oli sitten tauko. Vasta noin kuun puolivälissä päätin tehdä siitä virallisen. Ensin ajattelin, että kirjoitan, kun ehdin, enkä ikinä ehtinyt. Toivottavasti minua ei kaipailtu liikaa.

Minulla on pari vastaamatonta kommenttia sähköpostilaatikossa. Siis tuommoisia kysymyskommentteja. Palailen niihin lähipäivinä.

Toistaiseksi olen nukkunut paljon, pessyt pyykkiä ja... häpeän tunnustaa, mutta pelaillut Simsiä (vol. 2). Sitä tuli kuukauden poissaolon aikana niin ikävä. On kyllä vähän huono mieli asiasta, koska tässä kuussa olis parempaakin tekemistä - kuten gradun ekan kirjoituskierroksen saattaminen jonkinlaiseen palautettavaan kuntoon syyskuun alkuun mennessä. Sellaista pientä. Mutta olen kai leikkinyt pehmeää laskua.

Huomenna alkaa sellaiset tekosyyt loppua, kun paluusta on jo kaksi päivää. Aion tehdä töitä ja mennä jumppaan. Maanantaina toivottavasti gradun kimppuun. Miksei huomennakin, jos ehdin, mutta tuskin ehdin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipäs kehitellä mitään omatuntokomplekseja blogista... :) Olen käynyt täällä kurkkimassa ihan siksi, että unohdan muuten mihin blogiin pitää seuraavaksi kurkkia. Käyn siis aina suosikkiblogit järjestyksessä läpi kirjoittamalla osoitteen alun, joten menen ihan sekaisin, jos joku jää välistä. Hieman huvittavaa tämä järjestelmällisyyteni joskus. Huomasin kyllä, että tauolla olet ja tekisi pidempi nettitauko itse kullekin hyvää...

Gradusta muuten sen verran, että itse sain sen puserrettua valmiiksi vasta kun hylkäsin ihan kaiken muun, ja sitten ei mennyt kuin 2 viikkoa, kun tekele valmistui. Hyvä kun kauppaan ehdin tuona aikana. Suosittelen kyllä kaiken muun hylkäävää gradun loppurutistusta, jos on yhtään taipumusta intensiiviseen (ja terveyttä uhmaavaan) tehokkuuteen. :)

Anne kirjoitti...

No ei komplekseja, ei. :) Aattelin vaan, että tulipa sanottua kauhean kevyesti tuo taukoasia ilman MITÄÄn selityksiä.

Hauskaa, että muutkin on joskus naurettavan järjestelmällisiä. :D

Olet varmaan ihan oikeassa tuosta graduasiasta. Tässä kuussa ei ikävä kyllä ole mahdollista vallan hylätä kaikkea muuta, mutta yritän vakavissani jättää pois kaiken turhan, tehdä työt muutamassa ylipitkässä päivässä joka viikko ja muina päivinä kirjoittaa gradua aamusta iltaan. Minulla onneksi totisesti on taipumusta intensiiviseen tehokkuuteen, mutta vasta kun on aivan pakko. Huoh.