31. toukokuuta 2007

Oho, omituista.

Taidan olla paremmassa kunnossa kuin luulin.

Ehkä pyöräily on pitänyt valmiuksia yllä. Lihakset eivät nimittäin tulleet oikeastaan yhtään kipeiksi! En voi uskoa siihen mahdollisuuteen, että jumppa olisi ollut kevyempi kuin luulin. Koska... ei se ollut. Ellei se sitten vaikuttanut, että olen tottunut painoilla tehtäviin BodyPump-tunteihin, eikä tuossa käytetty ollenkaan painoja.

Sitten ei muuta kuin seuraavalle tunnille. Taidan mennä huomenna. Pelkäsin, että joutuisin pitämään pitkänkin tauon. Yleensä on käynyt niin, että eka tunti horroskauden jälkeen vetää lihakset mössöksi ja vie pari-kolme päivää selvitä takaisin täyteen jumppakuntoon.

Teenpä uuden osaston, kun en näköjään tiedä, mihin tällaiset tekstit pitäisi luokitella. "Kauneus ja terveys." Nyt tiedän.

Kun nyt kerran aiheesta puhutaan, voin myös kertoa, että olen laihtunut aika hyvin tänä keväänä. Tuntuu siltä, että minulla on lähiviikkoina hyvät mahdollisuudet saavuttaa alemmat lukemat kuin moneen vuoteen. Tavoitella kuukauden sisällä melkein lukion lopun painoja. (No, on siihen vielä viitisen kiloa, mutta silti! Jos trendi jatkuu.) En mä yliopistossakaan mikään lihava matami ole ollut, mutta ärsyttävästi parista viiteen (pahimmillaan enemmänkin) kiloa normaalipainon ylärajan väärällä puolella. Niin kuin nyt monelle teinivuosien jälkeen tuntuu käyvän.

Se on tosin hyväksyttävä, että tapahtui kesäkuussa mitä tahansa, heinäkuun kahden viikon matkalla osa tulee takaisin. Ei tilaisuuksia liikuntaan, eri maiden herkkuja maisteltavina... No, oikeastaanhan sekin on hyvä syy laihduttaa. Vahingot hallintaan jo ennalta.

Maailmaa varmaan kiinnostaa aivan kympillä ulkonäköhöpinäni :)

Ei kommentteja: