27. huhtikuuta 2007

Näyttää paljon valoisammalta.

Sain lopulta wmv-tiedostot toimimaan latailemalla jotain mystisiä kodekkeja netistä. Nyt voin tehdä töitä jo kahden firman ohjelmilla kolmesta. Ja se kolmas lupasi lähettää tämän yhden työn word-muodossa (sillä on kyllä vittumaista tehdä, kun ei voi selailla kuvaa tekstitysten tahtiin yms.) ja lähettää ensi viikolla tunnukset, joilla saan uuden version heidän ohjelmastaan.

Eipä sillä, että pidempikään pakkoloma olisi varsinaisesti tehnyt pahaa. Kaksikin päivää on ollut ihanaa.

Arvatkaa, paljonko saan palkkoja ensi kuun alussa? Neljä tonnia. Epäilen toisinaan olevani liian työnarkomaani vapaaseen urakkatyöhön.

No, kesä tulee. Luulen, että työmäärä on paljon helpompi mitoittaa järkeväksi, kun ei tarvitse välillä poiketa parin tunnin luennoille, eikä työpäivä siis pelkästään sen vuoksi usein veny iltaan. Tietää, että jos päivässä menee yli kahdeksan tuntia, tekee liikaa duunia.

Dellin kanssa selvitellään tilannetta. Ei mua nyt niin huolestuta pöytäkoneen kohtalo, kun homma pelaa tällä. Koneessa on takuu voimassa, joten en tietääkseni olisi voinutkaan joutua ylitsepääsemättömiin vaikeuksiin asian kanssa mitenkään muuten kuin ajallisesti. Korjaavat tai antavat uuden. Niin yksinkertaisia näiden takuuasioiden kai pitäisi olla?

2 kommenttia:

Eero Leppänen kirjoitti...

oho, aika hyvä tili.

Anne kirjoitti...

Niin mustakin :)

Varsinkin, kun en ole tehnyt kokopäiväisesti, vaan samalla opiskellut. Sitä se nopeus teettää.

Ei tuo kyllä mikään keskiarvo tule olemaan. Nyt sattui kasaantumaan nuo tilit tuolleen. Pari-kolme tonnia kuussa on silti hyvinkin realistinen arvio ilman ylitöitä.