2. tammikuuta 2010

Iloa ja vippaskonsteja

Onpa ollut ihmeen ilahduttavaa saada näin paljon kommentteja ja huomata, ettei koko maailma ole unohtanut minua ja blogiani! :) Olin täysin asennoitunut siihen, että 4 kuukauden hiljaiselon jälkeen blogilistan seuraajamäärä on nolla ja muuta kautta seuranneet ovat kauan sitten poistaneet minut listoitaan.

Mutta ei! Aivan ensimmäiseksi haluan siis kiittää kaikkia, vai miten se menikään..?

Ei sillä, että seuraajamääräni koskaan olisivat ennätyksiä hiponeet. Määrä on epäolennainen, laatu ratkaisee. Duh! Olen saanut monta hienoa ja mukavaa uutta tosielämän läheistä tämän blogin kautta. Aivan ensimmäiseksi kiittäisinkin nyt kaikkia, ja... (Tää ei ollut hauska vitsi aikanaan, mutta aika tuntuu äkisti parantaneen sitä? En ymmärrä, ei se mitään. Lopetan.)

Kuten nokkelimmat pokkelimmat ovat viereisestä Twitter-feedistä voineet havaita, minulla on meneillään valtava työsuma, enkä muutamaan päivään taatusti ehdi tehdä blogieni eteen muuta kuin kirjoittaa näitä kymmenminuuttisia. Mutta tästä se lähtee! Anonyymi lupasi kommenttilaatikossa, että laittaisi mulle kirjoitusaiheitakin. Odottelen innolla. :) (Muutkin saa laittaa.)

Vielä jotain neljän kuukauden kuulumisista?

Mullistavia elämänmuutoksia ei ole koettu. Isoin juttu oli varmasti viiden viikon mammuttimatkani, Irlanti - Meksiko - Kalifornia - Kanada - New York.

Elämäänsä ei kukaan voi lisätä minuutteja, mutta suosittelen mammuttimatkailua kaikille oivallisena tapana huijata kalenteria! Ei ole koskaan tuntunut mikään viisiviikkoinen noin pitkältä ajalta tai aika kesästä jouluun näin loputtomalta. Viisi viikkoa maailmalla vastasi noin puolta vuotta kotona.

Oli mahtava matka, muutamia vastoinkäymisiäkin alkupuolella, mutta loppuun ehdittäessä ne olivat jo unohtuneet, ja pääpiirteissään meni hienosti. Matkasta varmaan jatkan tulevina päivinä. :)

4 kommenttia:

7 kirjoitti...

Kommentoin viimeksi anonyyminä.
Eli tässä olisi yksi aihe.
Ei välttämättä kovin omaperäinen, mutta vuodenvaihteeseen sopiva.

Mikä oli parasta vuonna 2009 (tai viime vuosikymmenellä)?
Kirja, levy, elokuva, käännöstyö, matka, ruoka, henkilö, tapahtuma tai muu asia, joka siis, no, oli parasta tai ainakin melkein parasta...:)

Inkeri kirjoitti...

Joo, mulla kanssa on sun blogi rss-readerissä (Bloglinesissa), ja siellähän se roikkuu, vaikkei päivittyiskään. Tosin sun blogi varmaan roikkuis mulla jossain seurannassa, vaikkei koskaan päivittyiskään (ellet sit julistais, että lopetat sen kokonaan).

Anonyymi kirjoitti...

Blogilista on siitä helppo että siellä ne suosikit roikkuu odottelemassa vaikkei ihan koko ajan uutta juttua tulisikaan ;O) Hienoa että olet taas remmissä, työmäärästä huolimatta!!

Anne kirjoitti...

Siellähän ne roikkuu, joo, kunnes käyttäjä kyllästyy katselemaan kuolleen näköistä nimikettä listan häntäpäässä... Ehkä itse olen keskimääräistä malttamattomampi, kun en joka blogin kohdalla olisi neljää kuukautta odotellut. Toisaalta kyllä pidempään seuraamieni kohdalla olisin... joten joo-o, perutaan tää. :)