18. elokuuta 2009

Ei tää ole ihan joka päivä...

...mutta joka toinen sentään. Se on jo parannus. Hyvä, Anne.

Kävin Tallinnan risteilyllä, Baltic Princess 23 h. Isä lähti Lappiin firman virkistysmatkalle, äiti ja äidin työkaveri halusivat Tallinnaan. Oli yllättävän hauskaa kuusikymppisten tätien kanssa!

Risteilyaluksellahan on kamalaa, jos ei suosiolla antaudu hölmöille risteilyjutuille ja tee niitä antaumuksella. Syötiin buffassa, katsottiin ex-tangokuningasta (joku Hallikainen, edes nimi ei ollut ennestään tuttu, mutta hyvin ja itseironisesti se itse asiassa veti, monipuolista musaa), nähtiin keskiyön magee Brasilia-show, käytiin kahvilla vanhassakaupungissa, pelasin pokeria kolikkoautomaatilla, lauloin iskelmäkaraokessa selvin päin keskellä päivää Rafaelin enkelin... (Jälkimmäisessä muuten kaikki hyvin, mutta helvetin korkeelta piti laulaa ja paraskin musikaalitekniikkani - musikaalitähtien imitoiminen auttaa usein - alkoi jo mennä oopperaksi. Aiti kommentoi: "En olisi arvannut, että pystyt laulamaan noin korkealta", eli aika sopraanoa se vissiin oli :D Jälkeen päin mietin, että olisko sen nyt sittenkin voinut laulaa oktaavia alempaa, kun oli NOIN korkee, mutta ei ehkä kumminkaan eikä siinä toisaalta kehdannut ryhtyä testailemaan.)


Oli hauskaa. Paitsi, etten oikeesti tykkää laivan buffasta. Siellä syö väistämättä liikaa, ja sitten haluaa vain vieriä nukkumaan. Jos jollain ilveellä jaksaakin valvoa, mahaan ei mahdu baarissa drinksuja. Tai hetkinen, tarkennan / korjaan: tykkään buffasta, jos en aio valvoa ja juhlia. Jos aion valvoa ja juhlia, buffaa pitää välttää ilmaisen viinin tekosyystä huolimatta. Ei vaan toimi mulle. Ruokafeast ruokafeastina ja muu juhliminen erikseen. Ei samana iltana. (En edes tykkää alkoholista ruokajuomana. Juon aterialla vettä (tai juhlapäivänä limsaa), ja nautin alkoholin erikseen. Koskee myös viiniä, niin kerettiläinen minä olen.)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun on hauskaa.
-Anonyymi

Anne kirjoitti...

Hehee. On kieltämättä kivaa, että mulle on sattunut maapallon ainoa mukava ja ystävällinen Anonyymi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Totta. Jos menee laivalle on ihan turha yrittää olla cool, pitää mennä täysillä mukaan siihen laivahölmöilyyn tai on tylsää :O) Maissa voi sitten olla taas oma itsensä eli sivitynyt, hip, pop ja cool..Tai sitten ei ;OP

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti mä en ihan oikeesti oo ainoa "mukava ja ystävällinen Anonyymi". Siinä tapauksessa maapallo olisi aika surullinen paikka...;)

Anne kirjoitti...

Et ehkä ihan, mutta 95% ajasta Anonyyminä jätetään ikävät kommentit. Jos on rakentavaa sanottavaa, pistetään kommentin perään yleensä ainakin nimimerkki, vaikka se periaatteessa olisikin Anonyyminä jätetty. Ainakin mun havaintojen perusteella?