3. toukokuuta 2009

Ne mystiset kiireet ovat nyt ohi.

Vietimme Inkerin polttareita vappupäivänä (ja sitkeimpien kanssa aina seuraavaan iltapäivään saakka). Meni vielä paremmin kuin olin odottanut :)

Käytiin vappupiknikillä Helsingin talvipuutarhassa, askarreltiin pääkoristeita, huviteltiin Linnanmäellä, käytiin saunomassa (eri hienot saunatilat keskellä ei-mitään, Siera Nevada -niminen vuokrasauna Espoon Kauklahdessa - suosittelen), yövyttiin hotellissa...

Erityisesti suosittelen junasta jäämistä syrjäisellä Kauklahden seisakkeella. Siellä sitten seisottiin tunti, kierrätettiin pulloja ringissä ja hihitettiin hysteerisinä, ja harvemmin jos koskaan olen ollut hauskemmilla jatkoilla. (Eikä ollut sarkasmia.)

Kuluneina kuukausina oli tylsää, ettei täällä voinut mainita mistään asiaan liittyvästä, vaikkei kyse edes olisi ollut mistään kovin kiehtovasta ja / tai olisi kovasti halunnut päästä purkamaan tunnelmiaan prosessin eri vaiheissa.

Yllättävän paljon aikaa järjestelyihin meni. Kun on se, jonka täytyy vetää asiat yhteen ja pitää homma kasassa, työpanos kasvaa paljon suuremmaksi kuin tavallisena riviosallistujana (vaikka kyseessä olisi aktiivinenkin riviosallistuja, joka kommentoi joka asiaan).

Mutta kuten sanottu, onnistui yli odotusten ja oli täysin vaivan arvoista :)

En ole vielä purkanut kuvia kamerasta. Katsotaan, onko siellä jotain sopivaa täällä julkaistavaksi.

Tämän sunnuntain olen yksinomaan levännyt. Huomenna alkaa normaali arki. Bloginkirjoitustahdin olisi tarkoitus pysyä miltei jokapäiväisenä - huhtikuu oli mukava kuukausi, kun edes pyrin siihen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kuulostaa sopivalta meiningiltä tuo hihittely pullon kiertäessä ;O) Siis saako sinne talvipuutarhaan mennä piknikille??

Anne kirjoitti...

Saa sinne käsittääkseni mennä, ainakin me oltiin. Oltiin siis kylläkin siinä nurtsilla, koska oli kaunis ilma. En tiiä, saako rakennuksiin mennä syömään, mutta vähän oli puhetta siitäkin, että ehkä saisi. Siksi paikka valittiinkin sateen varalta.

Inkeri kirjoitti...

Kiitoksia polttareista kaikille järjestäjille, etenkin sulle. :) En ole ehtinyt kiitellä, kun on ollut muita kiireitä... ;)

Anne kirjoitti...

Olet kuitenkin ehtinyt kiittää jo muutaman kerran, hyvin on tullut selväksi arvostuksesi :)

Ilo oli minun puolellani / meidän puolellamme, jos muidenkin puolesta sopii puhua.

Monet kiireistä liittyy mullakin noihin häihin, pitäisi ainakin asu valita ja jonkinlainen polttarikansio koota... Ne on tosin siitä kivoimmasta päästä kiireitäni.