8. huhtikuuta 2009

Lakkauttakaa nelipäiväiset työviikot!

Tänään on melkoinen työkiire. Nelipäiväinen työviikko on ihan helvetistä. Mieluummin tekisin viimeiset työt junassa matkalla vanhempien luo ja palauttaisin sitten siellä. Nyt pitää ahertaa ne raivolla jo torstaiksi ja tehdä junassa korkeintaan ensi viikon töitä etukäteen.

Tiedostan, että olen hiukan yksin mielipiteeni kanssa :D

Ei mua toisaalta ollenkaan haittaa, jos nelipäiväinen viikko on lyhennetty alkupäästä. Se on OK. Mutta lakkauttakaa lomaperjantait.

Tänään pääsin ajamaan polkupyörällä ekaa kertaa. Kumit pitäisi pumpata, mutta kulki se noinkin ensi hätään. Ei olleet tyhjentyneet kokonaan talven aikana. Ajaja oli kylläkin talviterässä. Ei voi olla noin rankkaa polkea.

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Mun mies on täysin samaa mieltä :) Sillä on heti alkuviikosta jo kauhee ressi, jos se tietää, et pitää painaa koko viikon duunit neljässä päivässä. Niinpä me tehdään molemmat perjantai töitä ja pidetään vaan maanantai lomaa.

Mukavaa pääsiäistä!

Anne kirjoitti...

Hehe, hyvä tietää, että meitä on muitakin :)

Mäkin teen periaatteessa vielä perjantaina töitä, mutta valitettavasti olen tällä hetkellä noissa palautuksissa sen verran viime hetken aikataulussa, että torstaiksi olis vähän niinku liikaa hommia. Urhg.

Oikein kivaa pääsiäistä sinnekin! :)