7. lokakuuta 2008

No niin. Nyt se on alkanut.

Joulukausi! Kaupasta sai tänään glögiä.

Vuoden paras aika :)

(Ja okei, jopa Britanniassa on liioittelua puhua joulusta ennen Halloweenia, mutta SILTI. Saan kai jo odottaa sitä, että saan odottaa joulua?)


Muokkaus: piti sitten muuttaa blogin ulkoasuakin lämpimämmäksi. Muttei ollut tällä koneella mitään kovin hyviä kuvia... katsotaan. En kehdannut vielä pistää joulukuvaa sentään.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hii, joulu! :) Itse olen arastellut vielä heittäytyä tunnelmoimaan, vaikka joululaulut soivat jo päässä ja glögiä tosiaan tekee mieli. Enkä malta odottaa viereisen Mikaelinkirkon joulumusiikki-iltamia!

Saapa nähdä, olisko nyt aika hiukan rikkoa vanhoja joulunviettoperinteitä, kun on ensimmäinen joulu yhteisessä kodissa..

Anne kirjoitti...

Hyvä, etten ole ainoa. :)

Hui, itse en uskaltaisi koskaan rikkoa joulunviettoperinteitä. Joulu ei tuntuisi joululta, jos en saisi olla perheen kanssa ja tehdä joka vuosi täsmälleen samoja asioita.

En sitten tiedä, miten joku pyörryttävä yllätysrakastuminen tilannetta muuttaisi... mutta olen kyllä oikeasti ajatellut, ettei mitenkään. Kyllä jouluaaton ja -päivän voisi olla erillään. Sitten vasta olisi pakko alkaa luoda omia jouluperinteitä, jos joskus olisi lapsia.

Kaikillahan ei ole alun perinkään niin tiiviitä jouluperinteitä, että aatto toistuisi aina samanlaisena. Silloin on varmaan helpompi sekoittaa pakkaa. Mutta meillä aatto on IHAN aina IHAN samanlainen, ja rakastan sitä. Se on vuoden paras päivä.

Minni Kuisma kirjoitti...

No hyvä, jos kaupasta saa jo glögiä, kun huomenna sitä pitäisi käydä ostamassa kalenteri-infoon. Partiolaisilla alkaa tässä pikkuhiljaa perinteisten adventtikalenterien myynti. Ja infossa tarjotaan glögiä ja pipareita, että päästäisiin oikeaan tunnelmaan. :)

Anne kirjoitti...

Joo, sitä sai ainakin Citymarketista, jossa tänään kävin. Ja pipareita oli itse asiassa Marjukka ostanut jo joku viikko sitten. Niitä tosin taitaa nykyään saada jopa ympäri vuoden?

Minni Kuisma kirjoitti...

Joo, kyllä niitä pipareita taitaa löytyä ympäri vuoden.

Inkeri kirjoitti...

Huu, hui, joulu.

Anne kirjoitti...

Tuo karmivan pelottava juhla?

Ilona kirjoitti...

Mä hain tänään jo lisää lankoja joululahjojen neulomista varten... Kyllä jouluilu on alotettava ajoissa, jos meinaa keritä nauttia lahjojen tekemisestä kunnolla :)

En ole muuten minäkään maistanut piimää. Tajusin just. Ei kyllä tee mielikään. Mut glögi rulettaa!

Anne kirjoitti...

Itse en tee lahjoja, mutta niiden etsiskely kaupoista on myös mukava ja antaumuksella toimitettava operaatio.

Ja hauskaa, etten ole Suomen ainoa piimästä mitään tietämätön. :D