19. lokakuuta 2008

Kiireestä tyveneen?

Tämän kuukauden alkuviikot olivat melkoista humppaa. Ei ehtinyt oikein mitään muuta kuin töitä ja viikonloppumenoja. Onneksi edes kerran viikossa salille, mutta kertaan se on tainnut jäädä kahdella viime viikolla. (Vakituisimmat TV-sarjat olen silti katsonut. Olen sanonut tämän ennenkin; eihän ihminen VOI luopua kaikesta rentoutumisajasta, vaikka olisikin tekemättömiä töitä ja koti sotkuinen. Hulluksihan sitä tulisi.)

Hullu työrumba on kuitenkin johtanut siihen, että saan toivoakseni elellä tämän ja ensi viikon (eli kuun loppuun saakka) melko rauhassa. Joitakin töitä on, muttei edes puolikkaiden työpäivien tarpeiksi. Enkä aio ottaa lisää kuin oikeasti houkuttelevissa tapauksissa, koska kuukauden yhteissaldo on jo nyt tavoitetasosta plussan puolella.

Aah. Ihanaa. Veikkaanpa tosin, etten hirveästi ehdi vielä rentoutua, koska pari viikkoa menee helposti taka-alalle jääneiden vähemmän akuuttien kiireiden kiinni ottamiseen.

(Ja sanokaa minun sanoneen, juuri tähän saumaan minulle pamahtaa pari elokuvaa, joita en voi vastustaa. Siinä menee se "vapaa". No, toivotaan, ettei.)

7 kommenttia:

Minni Kuisma kirjoitti...

Joskus pitäs kyl muistaa vaan levätä ja rentoutua. Mulla oli just kiva viikon loma, mutta pirteelle ei tunnu siitä huolimatta. Eikä tää taida tästä kovin nopeesti helpottaakaan.

Elikkä yritäs otttaa rennosti!!!

Anne kirjoitti...

Joo, yritän! Olen onneksi harvinaisen hyvä rentoutumaan ja olemaan toimettomana. Silloinkin, kun ei saisi. :P

Sun jos jonkun pitäisi varmaan nyt levätä, koska seuraavien puolen vuoden ajan lepo jää varmaan harvinaisen vähiin. :D

Minni Kuisma kirjoitti...

Niin varmaa pitäs, mutta helpommin sanottu ku tehty.. ku pitäs tässä vielä tuo muuttokin suorittaa. Mutta eiköhän tää tästä.

Anne kirjoitti...

Eiköhän. Onnea matkaan. :)

Sit muuton jälkeen onkin varmaan jo kevyempää, kun ei tartte enää töissä käydä?

Minni Kuisma kirjoitti...

Joo, eiköhän, mutta sitä ennen on tosiaan suoritettava toi muutto pois alta.. ja sittenkin varmaan riittää järjesteltävää, mutta ku ei töissä tarvi käydä.. niin ei oo muutakaan tekemistä.

Anne kirjoitti...

Toivotaan, että silloin tekemistä on ihan sopivasti. Ettei tule tylsää, mutta ehtii kuitenkin lepäillä. :)

? kirjoitti...

hello again, wanted you to know my new blog is now on and I would like to feature you on...nothing like you've ever seen on blogger, I hope...or what do you think?