23. elokuuta 2008

En ollut muuten Olympialaisia seurannut...

...mutta katsoin sentään miesten keihään.

Ihastuin urheilijaan. Andreas Thorkildsen oli niin itsevarma ja komea, että aloin kannattaa häntä suomalaisten ohi jo ennen kuin kävi selväksi, ettei suomalaisilla muutenkaan ole mahdollisuuksia häntä vastaan.


Sehän näyttää ihan filmitähdeltä. (Itse asiassa aika lailla jopa yhdeltä tietyltä: Jensen Ackles.)

Ei sitten niin harmittanut, että Suomi jäi sijoille 3, 4 ja 5. Huonona puolena joudun kai tästä lähin seuraamaan keihäänheittoa pakkomielteisesti. :D

Ei mulla tänään muuta.

Paitsi edit: Tietysti näyttelijän näköisellä keihäänheittäjällä on aitajuoksijatyttöystävä, joka olisi kyllin kaunis valokuvamalliksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myöhäisherännäinen! Sulla on jäänyt paaaljon Thorkildsenia näkemättä. ;) Sitä paitsi hän oli ennen vielä paremman näköinen ja sinkku... Itse skippasin keihäskisan (mitä nyt teksti-tv:ltä urkin kisan kulkua), kun en kauheasti pidä Pitkämäestä. Katsoin samaan aikaan FST:ltä rytmistä voimistelua ja kannustin Ukrainaa... :D

Anne kirjoitti...

Nähtävästi ole myöhäisherännäinen - mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D

Myöhäisherännäisyys johtunee siitä, että olen elämässäni seurannut tosi vähän urheilua. Vasta parikymppisenä olen laji kerrallaan tajunnut, että sehän on kiinnostavaa.

En mie ennen tätä tiennyt, miltä yksikään ulkomaalainen keihäänheittäjä näyttää... enkä muuten yhtään suomalaistakaan Rätyä nuorempaa keihäänheittäjää. (En tuntenut yhdenkään finalistimme naamaa tai nimeä ennen kuin avasin telkkarin - oikeesti.)

Nyt tilanne on korjattu! :D