20. joulukuuta 2007

Hyvää joulua!

Tämä on viimeinen teksti ennen joulua.

Lähdemme mökille viettämään rauhallisia juhlapyhiä perheen kanssa. Tulen seuraavan kerran kaupunkiin Tapaninpäivän humpille. Ooh, miten hauskaa.

Tykkään linkittää noille sivuille, koska ne ovat totaalisen järjettömät. Niiltä löytää minunkin kuvani, jos osaa etsiä ;)

On mielettömän hyvä olo vanhojen kavereiden näkemisestä, koska Annapäivistä jäi niin hyvä fiilis. Toivottavasti myös humpilla on kivaa. Rohkaisevaa on, että ne eivät yleensä petä. Toisin kuin muina liian innokkaasti odotettuina juhlapäivinä, Tapaninpäivänä ei ikinä ole ollut varsinaisesti tylsää.
Oven takana kolkutteleekin jo uusivuosi ja Lontoo. Museoiden aukioloajat on katsastettu ja teatterireissuja suunniteltu. Aattoa pitäisi jotenkin juhlistaakin. Odotan tätä todella innolla.

Seuraavan kerran ajattelin lähteä Lontooseen juhannukseksi, niin pääsen senkin ahdistavasta suunnittelusta. Sillä kertaa lähden varmaan yksin. Saa nähdä.

Mutta ei tässä muuta. Hyvää joulua kaikille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua sinnekin! Sekä sinut että Aino bongattu kuvista ^^


terv. Noora

Anne kirjoitti...

Tack, det samma!

Niin, Ainokin siellä tosiaan on :) Myös Inkeri ja Minni on joskus käyneet, mutta paljon harvemmin, eikä heitä ole vangittu filmille.