20. marraskuuta 2007

Kotona ollaan.

Vanhempien mökille oli rakennettu uusi, lasitettu ruokailutila. Siellä syödään sitten jouluateria. Tästä tulee ensimmäinen joulu mökillä, mutta ehkä se menee ihan hyvin. Mökillä saa perhe ainakin olla rauhassa yhdessä, eivätkä kaikki lapset sovi tapaamisia kavereidensa kanssa sekaisin ja ristiin niin, että yhteistä aikaa jää yllättävän vähän. (Ei jouluaattona ja joulupäivänä muutenkaan olla hajaannuttu, mutta ennen niitä ja välipäivinä.)

Käytiin isänpäiväaterialla ABC:lla. Iskä sai valita paikan ja halusi huoltikselle. Lisäksi isänpäivä oli meillä tosiaan sen viikon myöhässä, koska itse päivänä vanhemmat olivat vielä Turkissa. Sekä äidillä että isällä oli myös synttärit matkan aikana, eikä kukaan lapsista muistanut onnitella. Olivat hieman myrtseinä, mutta ostimme heille sitten Prismasta pikalahjat.

Maanantaina lähdettiin Helsingin kaupunginteatterin taiteellisen Kerjäläisoopperan kautta takaisin kotiin. Nyt onkin tiedossa todella lyhyt viikko Tampereella: Minni tulee kylään jo torstaina.

2 kommenttia:

Minni Kuisma kirjoitti...

Lyhyt viikko Tampereella? ;)
Aiotko livistää jonnekin, kun mä saavun? Aika vinkee sanamuoto, kun luulen, että sä kuitenkin oot koko viikon tästä eteenpäin Tampereella, vaikka mä tuunkin. Mut luulen, että ymmärsin kyl, mitä ajat takaa..

Anne kirjoitti...

Hehe, joo, olet ihan oikeassa - huonosti oli muotoiltu :)

Tarkoitin tietenkin, että lyhyt viikko arkea tms. En aio karata, kun tulet tänne :D