1. lokakuuta 2007

Kotona ollaan.

Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä.

Oltiin mökillä metsän keskellä, pelailtiin seurapelejä. Äiti ja isä ei pelanneet. Ei ne ikinä. Pelaajina olivat siis minä, Eini, Marjukka ja Risto, joka tosin oli hommaan melko vastahakoinen toisinaan.

Sunnuntaina tultiin kaupunkiin. Nykyinen kaupunkiasunto on ihan liian pieni yli kolmen ihmisen yöpyä, ja nyt meitä oli neljä. Nukuttiin Einin kanssa viimeinen yö ahtaasti sohvalla. Eini lähti Turkuun aamulla. Miksi vaihdoitte asuntoa, vanhemmat? Ja miksi tahdotte muuttaa mökille? Lapset eivät ymmärrä. Meille tulee Kotkaa niin kova ikävä. Asunnon ahtaus sentään on myönnetty tosiasia. Kaksio oli harkitsematon hankinta.

Maanantaina kävin vielä Minnin luona pelailemassa lautapelejä ja jutskailemassa. Oli mukavaa. Iltapäivällä vanhemmat heittivät mökkimatkalla Kouvolaan, ja loppumatkan köröttelin junalla. Olin Tampereella 19.52 ja ehdin kotiin katsomaan Ugly Bettyn melkein kokonaan. (Se on kyl hyvä sarja!)

Oli rentouttavin viikonoppu aikoihin. Ehdin olla vain ja nukkua pitkään. Univelkaa oli sen verran, ettei olo silti ole täysin levännyt. Huolestuttavaa. No, tästä viikosta ei pitäisi tulla ihan liian kamalaa. Toisaalta viikonlopuksi matkustan Ouluun, joten stressaavan lyhyeksi jää tämä Tampereen aika. No, sitä seuraava viikonloppu on sentään vapaa.

2 kommenttia:

Minni Kuisma kirjoitti...

Oli kyl tosi mukava nähdä ja pelailla. Lautapelit on POP!

Toivottavasti nähdään marraskuusa pelailun, Singstarin, juoruilun, baareilun yms. merkeissä!

Anne kirjoitti...

Jep, mukavaa oli. Toivottavasti tosiaan nähdään marraskuussa. Ja varmaan nähdäänkin, ellei vierailusi peruunnu, koska kyllä minä ainakin täällä Tampereella olen!