14. syyskuuta 2007

Hyvää syntymäpäivää, minä!

Olen 26.

Pitäisi varmaan kirjoittaa joku syväluotaava analyysi 25. ikävuoteni kulusta. Tehtävälistalle. Nyt en (1) ehdi, (2) jaksa.

Illalla on tarkoitus juhlia Marjukan ja Inkerin kanssa SingStarin merkeissä. (Ja poikaystävät on kanssa kutsuttu. Heidän, ei minun.) Yritin minä tuossa joskus vähäsen kutsua kavereita muualta Suomesta, kun ajattelin, että olisi voinut juhliakin. Ihkaoikea synttäri sattuu perjantaille ja kaikkea. Mutta eihän kukaan nykyään jaksa lähteä mihinkään. Kun ne ekat ihmiset ei innostuneet, jätin koko juhlapäivän mainitsematta lukuisille muille. (Kirjoitan tätä ajatellen, että joku varmaan loukkaantuu. "Mitä? Valitat tuollaista, eikä minua edes kutsuttu!" Mutta se oli sellainen pieni maininta niinku muiden asioiden yhteydessä... arvasin jo silloin, ettei siitä mitään synny.)

No, hyvällä mielellä silti. Ja meillä on upouusi SingStar '90s laulamatta!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää synttäriä ja terveisiä Inkerille!

terkuin Noora

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! :)

Ja vedähän nyt sitten ainakin MC Hammerit synttäreiden kunniaks. ;)

Anne kirjoitti...

Kiitoksia onnitteluista! Inkeri saattaa jopa bongata terveiset täältä... Käsittääkseni hän usein blogiani lueskelee :)

Ja pakkohan ne MC Hammeritkin on vetää, vielä joskus. Ei ehkä tänään. Mutta me lauletaan siskojen kanssa SingStaria silleen, että kappaleet arvotaan ja kaikki pitää laulaa. Ollaan kantapään kautta opittu räppäämään Vanilla Icea sun muuta. Ei me siitä nautita, mutta pakko on :D

(Kun laulaa parhaimmillaan joka päivä - vaikkei nykyään ole tullut niin usein vedettyä - tuntuu turhalta hoilata aina samoja suosikkeja. Joten näin. Ja me ollaan vähän tämmöisiä oudon järjestelmällisiä.)

Minni Kuisma kirjoitti...

No.. Suuren suuret onnittelut sinne päin Suomea. Olin täysin unohtanut tarkan päivän, jolloin täytät vuosia.. :( Minä en suuremmin juhlinut tuota kauhun päivää.. eli päivää, jolloin täytin 26. En tiedä osaisinko vieläkään vastata oikein, jos joku kysyisi.. sanoisin varmaan aluksi 25... hups.. väärin meni eikun siis 26. Koska mä en elää halua täyttää lisää numeroita. En tunne itseäni niin vanhaksi. Ikä on tietysti vaan numeroita..

Anne kirjoitti...

Kiitos näistäkin onnitteluista. Enpä minäkään muistanut sinua onnitella :) Muistin kyllä suunnilleen oikean ajan, mutta tarkka päivä jäi pimentoon.

Enpä itsekään tunne itseäni lähemmäs 30-vuotiaaksi. Huimaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos terkuista, Noora. Bongattu on! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka vähän myöhässä tuleekin, niin onnittelut minultakin, heh, näköjään ainoalta ei-sisäpiiriläiseltä. :)

Anne kirjoitti...

Et ole ainoa, en tunne Marianneakaan henk. koht :) Kiitos onnitteluista!