15. elokuuta 2007

Jatkoa edelliseen.

Siis tähän.

Tämä juttu kiehtoo minua. Noita haastatteluja tulee lisää päivittäin, enkä voi lopettaa niiden katselua. Yhdessä 13-vuotiaiden kanssa ;D (Hassuinta ovat haastateltavien samanlaiset vaatteet - kaikki on selvästi kuvattu samana lehdistöpäivänä ja kukin kanava näyttää omansa, koska haluaa.)

Katselin tuota tämän aamun haastattelua ja tulin siihen tulokseen, ettei teinejä voi oikeastaan syyttää sirkuksesta. Niitä rohkaistaan uskomaan illuusioon, koska se myy elokuvaa ja tuo sitä lähemmäs todellisuutta. Varsinkin tästä uusimmasta haastattelusta tajusin, että Zac ja Nikki hyvin selkeästi käyttäytyvät tahallisen flirttailevasti.



Niillä varmaan myös on oikeasti hyvät välit (en usko, että kukaan on noin hyvä näyttelijä haastattelutilanteessa toisensa jälkeen, kun samalla pitää aidosti miettiä vastauksia kysymyksiin)... mutta yletön koskettelu ja flirttailu lienee joko laskelmoitua tai nimenomaan merkki siitä, ettei flirtin takana ole mitään todellista. Jos esiintyisi kameroille oikeana seurustelevana parina, ei ehkä kehtaisi olla tuollainen. Se olisi kornia. Hyvät kaverit kehtaavat.

Ja se, ettei suhteen luonnetta suostuta tarkentamaan, on aivan varmasti julkisuustemppu. Itse asiassa vanha ja hyväksi havaittu: vieläkään ei ole täyttä varmuutta siitä, seurusteleeko tai seurusteliko Zac oikeasti sen Vanessan kanssa. Kumpikaan ei ole koskaan kieltänyt eikä myöntänyt suhdetta, vaan kierrellyt kysymystä sen verran positiivisessa sävyssä, että myöntävän vastauksen pystyy lukemaan rivien välistä. Salaliittoteorioiden mukaan kaikki on aina ollut illuusiota teinien hämäämiseksi. Julkisuustemppu. Ja samaa yritetään nyt toistamiseen. On se Hollywood veikeä paikka.

Ei kommentteja: