9. kesäkuuta 2007

Tartun aiemmin auki jääneisiin aiheisiin.

(1) Eilen en päässyt aikaisin nukkuman, kun piti odottaa Natural Born Killersin alkua klo 00.45. Tahdoin sen nauhalle. Mutta pysyin sängyssä puoli yhteentoista asti, eli sain levättyä kunnolla.

(2) Viime viikolla pääsin kuin pääsinkin toiseen jumppaan heti kirjoittamisen jälkeisenä päivänä. Myös tällä viikolla olen kuin olenkin jatkanut urheilua. Marjukan vierailu tosin poisti jumppapäivän keskeltä viikkoa, mutta kävin maanantaina ja eilen (pe) ja ajattelin, että josko ehtisin vielä sunnuntaina. Hyvältä näyttää. Ollaan tosin syöty ulkona. Helpolla ne painon vaihtelut tulee takaisinkin. Sanoisin, että suunta on silti oikea.

(3) Tällä viikolla ajastin ensimmäisen kokonaisen, itse tehdyn ajastukseni. Se oli todellakin ihmeen helppoa ja kaikki ovat oikeassa: ajastamalla tekstittäminen on sata kertaa kivempaa kuin edes semmoinen, missä saa vapaasti itse siirrellä ja yhdistellä valmiita ajastuksia. Eikä siinä edes mene kauhean paljon kauemmin! (Kohtuullisesti kauemmin saa mennä, kun palkkakin on parempi.) Tahtoo lisää.

(4) Tämä ei ole jatkoa millekään vanhalle jutulle (en muista niitä enempää), mutta kävin torstaina tyydyttämässä turhamaisuuttani: otin kasvohoidon yhteydessä ripsipermanentin. Nyt ripseni taipuvat itsestään ylöspäin seuraavat kaksi-kolme kuukautta, eikä minun tarvitse reuhtoa niitä joka aamu taivuttimella. Kosmetologi sanoi, että se on tervellisempääkin. Ei näistä miksikään räpsyripsiksi ole permanentattuinakaan (seuraavaksi pidennykset, heh), mutta olo on kuitenkin ihan erilainen. Oli hassua, että permanenttiaine oikeasti haisi samalle kuin kampaajalla.

(5) Aikatauluni on nyt täysi heinäkuun loppupuolelle. Ensi viikolla Oulun Janna tulee Tampereelle, seuraavalla menen äidin ja isän luo mökille, sitä seuraavalla Turkuun Eini-siskolle. Väleihin jää toki päiviä yksin Tampereella, mutta ehkä aika vähän. Sitten tuleekin heinäkuu ja lähden Saksaan, Pariisiin ja Lontooseen. Palaan 17. päivä. Ta-daa, ollaan heinäkuun loppupuolella. Ainoastaan juhannus on kysymysmerkkinä. Ei hajuakaan, mitä silloin teen. Äiti ja isä pyysivät jäämään mökille, jos en muuta keksi.

Ei kommentteja: