12. kesäkuuta 2007

Huipputeknologian suurkuluttaja, päivää.

Hankinta (1). Eilen kuvasin seinää kännykällä, vaikkei mulla ennen kännykässä mitään kameraa ollut. Selitys: vuosia vanha matkapuhelimeni alkoi vihdoin hajoilla niin totaalisesti, että oli pakko ostaa uusi. Noin puolet puheluista meni pieleen, koska ihmiset eivät ollenkaan kuulleet minua. Lisäksi puhelin oli jo pitemmän aikaa satunnaisesti kiusannut soittajia kammottavalla häiriöäänellä, jota en itse koskaan kuullut, mutta jota kärsivät keskustelukumppanit monesti kuvailivat.

Menin kännykkäkauppaan. Tarkoitus oli taas kerran ostaa halvin jotenkin järkevä malli... mutta jotenkin se myyjäsetä onnistui puhumaan mulle niin mukavia, että otin tällaisen kalliimman multimediapuhelimen. Käytännössä hinnasta tulee melkein sama, mutta tätä nyt sitten maksan jollain 24 kk:n paketilla 5€ kuukaudessa. Sain kaupan päälle muistikortin sun muuta. En tiedä, kannattiko vaihto oikeasti, menetin puheaikaa. MUTTA tuota käytettyäni en ole katunut hetkeäkään.




















Voin ottaa kännykälläni kuvia, jotka hetkessä siirtyvät bluetooth-yhteyden kautta kannettavalle. Se on kaikista mahtavinta. Lisäksi siinä on maailmankello (joka mulle on oikeasti hyödyllinen, koska olen vähän väliä laskemassa, mitä kello on Los Angelesissa, Firenzessä sun muissa tekstitysfirmojen kaupungeissa). Ja kaikenlaista vähemmän hyödyllistä tilpehööriä. Vautsi vau.

Hankinta (2). (Ei kukaan suomalainen pistä numeroita tolleen kaksiin sulkuihin, vai pistääkö? Britanniassa opittu tapa. Ne taas ei pistä yksipuoleista sulkua numeron jälkeen.) Ostin vihdoin sen Playstation kolmosen. Hintaahan sillä on hirveästi, Anttila oli halvin löytämäni ja sielläkin maksoin 649€. Täytyy silti sanoa, että olen laitteeseen tyytyväinen. Langaton ohjain on kiva ja kevyt, laite surffasi suvereenisti langattomaan nettiin ja vieläpä päivitti itsensä. Kaikki on toiminut. Ei harmita, että ostin. Jossain vaiheessa olisin joka tapauksessa 100% varmasti ostanut, joten on huojentunut olo. Nyt se on tehty. Ei tartte ajatella "pitäisi".

Ja Singstarit toimii, kokeiltu on. Heinäkuussa pitäis vissiin ilmestyä kolmosen oma Singstar nettikauppoineen ja langattominen mikkeineen. Odotan kuin kuuta nousevaa.

Ei kommentteja: