11. kesäkuuta 2007

Che Jeesus!

Mulla on seinällä niinku maailman hienoin kuva.


Jaakko maalasi tämän kapinajohtaja-Jeesuksen 70-luvun Jesus Christ Superstarista. Siitä tuli tuhat kertaa hienompi kuin osasin edes kuvitella. Siitä ei millään tunnu saavan kännykällä kuvaa, joka tekisi sille oikeutta. Tuossa paras yritykseni nykyisessä valossa. Ehkä huomenna päivällä saan paremman.

Taiteilija työssään:


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hieno!! Tuommoinen olisikin seinällä kiva. Mulla on vaan violetteja alastomia miehiä tanssimassa.

Hauskaa lomaa näin etukäteen!

terkuin Norkku

Anne kirjoitti...

Niin minustakin on hieno :) Sapluuna on nyt minulla (olis mennyt kumminkin pilalle matkalla Turkuun), joten teoriassa lisäjeesuksia voi maailmalle synnyttää... en tiedä, tuleeko niitä ikinä mihinkään.

Toiselle seinälle on tilauksessa isompi työ. Luultavasti jotain vanhan teatterin julkisivuun / teatterikatuihin liittyvää. Saa nähdä, kun Jaakko jotain ehdotelmia kehittelee. Itse olen ihan käsi visuaalisessa suunnittelussa (hyvä kun osaan edes aiheita antaa), mutta hänellä tuntuu olevan homma hallussa.

Anne kirjoitti...

Jatkan: jos ikinä olet Tampereella ja tahdot noutaa tuollaisen sapluunan, ilmoita! Se joutaa maailmalle kiertoon. Itse en näin pieneen asuntoon montaa seinäjeesusta halua, enkä välttämättä jaksa säästellä sapluunaa vuosien päästä tulevaa isompaan muuttoa varten.

Anonyymi kirjoitti...

Hitsi 8) Täytyykin keksiä jotain asiaa Tampesteriin päin. Postissa tuskin tulee ainakaan ehjänä. Kiitoksia tarjouksesta, ehkäpä munkin seinää vielä Jeesus koristaa :D

Norkku