19. maaliskuuta 2007

Näin kerrassaan hassua unta.

Siinä ystäväni Inkeri ja Satu asuivat kimpassa kerrostalokaksiossa. Minä menin kylään.

Satu makasi sohvalla trooppisessa kuumeessa. Hän näytti minulle pihalla lenteleviä valtavia lokkeja, joilla oli lautasmaiset mustat silmät tavallisten pienten sijaan. Ne olivat harvinaista lajia. Tavallisilla lokeilla oli kuulemma kahdet silmäluomet: punaiset päällä ja mustat alla. Siksi niiden silmät näyttivät vaihtavan väriä (?!).

Inkeri tuli paikalle. Hän oli murheen murtama. Oli käynyt niin onnettomasti, että joku törkeä, petollinen Janne oli vikitellyt Inkerin pois Jarnon luota - mutta kun Inkeri oli vihdoin suostunut jättämään Jarnon, Janne oli sanonut, ettei haluakaan mitään vakavampaa. Inkeri oli väliinputoajana jäänyt yksin. Janne taisi olla todellinen pelimies.

Minä tosin mietin, että koska Inkeri ja Jarno ovat tulossa yhdessä meille laulamaan Singstaria (tämä osa on totta), välit lienevät säilyneet erittäin hyvinä, joten ehkä he voisivat vielä palata yhteen.

Siltä varalta, että tämä oli enneuni, muista varoa kaikkia Janneja, Inkeri ;D Ne on pelimiehiä, ne.

Vierailuni lopussa paikalle tuli vielä Ainokin. Hän alkoi opettaa tyttöjä pelaamaan uudistettua Save Dr. Lucky -peliä, jossa pelilauta ei ollut mikään laiva, vaan Dr. Lucky piti saada elämään pitkään terveellisten elämäntapojen avulla.

Uni oli absurdi, ja naureskelin sille pitkään herättyäni. Ystäväni tuntuivat aivan itseltään, mutta tekivät omituisia juttuja.

Ei kommentteja: