15. helmikuuta 2011

Viime aikoina olen ajatellut bloggaamista...

...koska tämä vanha, rakas blogini poiki minulle työtarjouksen jopa oltuaan täysin koskemattomana reilut kolme kuukautta. Muistin taas kerran, miten paljon kivoja ystäviä ja kokemuksia ja (kyseenalaistakin) ammatillista mainetta olen tämän uskollisen toverin myötä saanut. Ja muistin, miten kiva tänne aikanaan oli kirjoittaa.

Blogeissa on jo kaluttu täysin lopppuun aihe "sosiaalinen media tappoi bloggaamisen", joten en nyt enempää selittele tai surkuttele. (Tynnyrissä asuville: facebook on muka kivempi kuin blogi, kun siellä päivityksen tekee viidessä sekunnissa ja kaverit sitten kommentoi kaikkee hauskaa.) Mutta ehkä asialle voisi yrittää tehdä jotain. Fakta nyt kuitenkin on, että usein siihen "lyhyeen" statuspäivitykseen runnoo väkivaltaisesti aivan liikaa asiaa, vaikka oikeasti olisi blogitekstin paikka. Usein sen myös tiedostaa. Mutta silti toimii totuttujen mallien mukaisesti. Malleja voi kuulemma yrittää muutaakin?!

2 kommenttia:

Siiri Liitiä kirjoitti...

Toivottavasti kirjoittelet tänne taas, blogiasi on aina mukava lukea! :)

Anne kirjoitti...

Jee :) Kyllä tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin kirjoitellakin. (Mäkin olen välillä lueskellut sun blogia. On kiva, että Suomessa on pari muutakin tiettyihin asioihin höyrähtänyttä. ;)