30. toukokuuta 2009

Laatuaikaa sisarusten kanssa

Eini-sisko on käymässä, vielä huomiseen asti. Ollaan nautiskeltu kesästä. Eilen syötiin lounasta Treen keskustorilla The Grillin terassilla (lämmin näin keväällä, kesällä liian kuuma), nautittiin mahd. Suomen parhaasta italialaisesta jäätelöstä, jota saa siitä vierestä, käytiin ennakkoäänestämässä Hervannassa vain, koska Marjukka-sisko on siellä vaalivalvojana (ei ennakkoäänestämässä vain siksi, Hervannassa vain siksi), syötiin Marjukankin kanssa ristikkoperunoita ja jälkkäriä American Dinerissa ja todettiin leffojen alkavan huonoon aikaan, joten mentiin kotiin laulamaan SingStaria ja katsomaan Little Shop of Horrors (Einin mielestä 4,5 tähteä/5 kuten minunkin, Marjukan mielestä "vähän sweeneytoddmainen ja outo").

Kotona Movielens kertoi meille, että The Boat That Rocked miellyttää meitä kollektiivisesti enemmän kuin Star Trek, joten menemme tänään katsomaan sen. Itse haluan kovasti katsoa myös Trekin. Teen sen tod. näk. Finnkinon superpäivässä tiistaina.

Syksyllä Eini lähtee opettajavaihtoon Durhamiin ja Marjukka opiskelijavaihtoon Kanadaan. Mulle tulee matkusteluntäyteinen vuosi.

Ei kommentteja: