4. syyskuuta 2008

Angstia se on työangstikin

Tällä viikolla on hemmetin kiire. 100% töiden vuoksi. Mitäs otin?

Periaatteeni on, että yöunista ei sentään tingitä. (Salilla käymisestäkään ei mielellään, mutta tämä periaate toteutuu huomattavasti harvemmin eikä rikkominen aiheuta yhtä ahdistavia tuntemuksia. Blogeista tingitään heti, kuten täälläkin taas huomaa.)

Tällä viikolla olen joutunut rikkomaan periaatetta. Nyt särkee päätä. Toisaalta olen 1130 euroa rikkaampi.

Päivän sanojakin olis ollut, mutta en tarkastettuani ole ehtinyt pistää niitä tänne, vaikka siihen meneekin kenties se kaksi minuuttia.

Palvelu palautunee normaaliksi nyt, kun näytämme olevan tämän helvetillisen viisipäiväisen valoisammassa päässä. Huomiseksi on vielä työ, mutta se ei vaadi aikaisin heräämistä, vaan on mainiosti tehtävissä vaikkapa klo 9 - 13 (deadline) välisenä aikana. Sitten en varmana tee yhtään töitä koko viikonloppuna, tuntikiintiö aivan tasan riittävän täynnä.

Gradua sen sijaan pitäis vissiin kirjoittaa... huoh.

4 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Tsemppia kiireeseen! Kuhan ei kilahda polla. :D

Anne kirjoitti...

Kiitos! :)

Toivottavasti ei... Kyllä se varmaan kilahtais, jos tätä jatkaisi pitempään. Mutta en suunnitellut.

Minni Kuisma kirjoitti...

Syksy ja työkiireet..

Mie tiesin jo toukokuussa, että tulee ihan karsee syyskuu.. eikä mun ennustus oo menny tän viikon perusteella yhtää pieleen. Vielä, kun bonuksena syyskuun neljästä viikonlopusta kolme menee työn merkeissä..

Nyt oon jo alkuviikon tehny hullunaan hommia.. ja vielä ois 8 päivää jälellä ennen kolmea vapaapäivää. Josta syystä munkin blogeissa on ollu hiljasta.. ehkä jos sais sinne huomenna pari riviä kirjoitettua.

Tsemppiä sinnekin!!! :)

Anne kirjoitti...

Huh, kuulostaa, että sulla on vielä kiireempi kuin mulla. Yritähän jaksaa!! :)