5. joulukuuta 2007

Musiikkijuttuja.

Stardust on todella hyvä elokuva. Jo se itsessään sai minut poistumaan teatterista hyvällä mielellä, toisessa maailmassa leijaillen. Lopputunnelman luomisessa kuitenkin auttoi myös elokuvan teemabiisi, jonka siivittämänä salista sai kävellä ulos. Muistavatko muut? "Girl, you and me, we can ride on a star..."

Tähtisumutunnari on soinut radiossakin tiuhaan. Tulee mukavasti 90-luvun kulta-ajat mieleen. Milloin viimeksi olemme nähneet Everything I Do, I Do It for Youn tai All for Loven tyylisiä menestyksiä, häh? Edellisestä, kunnollisesta, varta vasten sävelletystä leffahitistä tuntuu olevan ikuisuus. Onnistunut teemabiisi ilahdutti minua siksi suuresti.

Koin kuitenkin suuren yllätyksen, kun näin biisin videon ja tajusin, kuka kappaleen esittää!



Kyllä. Sehän on vanha ystäväni TAKE THAT! Hihittelin itsekseni varmaan kolme minuuttia, kun tosiasia paljastui minulle. Ei ihme, että tykkäsin? Enpä tiedä. Ehkä esittäjällä ja biisin miellyttävyydellä ei ole varsinaista yhteyttä. Olin kuvitellut artistiksi jonkun rokimman. Biisi ei varsinaisesti kuulosta TT:ltä.

Hassu juttu kaikesta huolimatta. Minusta tuntuu, että kaikki elämässäni liittyy kaikkeen. Jutut, joista pidän, pyörivät tiivistä kehää toistensa ympärillä, vaikkei niillä ensi näkemältä olisi ollut yhteyttä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämän päivän sana on ehdottomasti ANNE! Onnea ja iloa!
Jätin puumerkkini myös Ex Libris-blogiisi. Mukavaa joulun odotusta
t.riitta.

Anne kirjoitti...

No mutta kiitos! Ja samoin :)