3. elokuuta 2007

Tänään teen aikaisen nukkumaanmenon ennätyksen.

Olen ihan poikki. Univelkaa on kolmelta päivältä peräkkäin. Keskiviikkona heräsin seitsemältä kuuden tunnin unien jälkeen, koska piti tehdä työt loppuun ennen tyttöjen tuloa. Vieraiden kanssa nukuin hätäisesti 8 tuntia, ainahan se ilta menee höpötellessä. Ja tänään heräsin kahdeksalta töihin reilun seitsemän tunnin jälkeen. Se oli Harry Potterin vika. Luin sen loppuun. En voinut jättää kahden luvun päähän.

Nämä unimäärät voivat jollekulle olla ihan normaaleja. Minut ne vetävät voimattomaksi, keskittymiskyvyttömäksi ja ärtyisäksi.

Tänään menen siksi nukkumaan klo 22.30.

Jollekulle toiselle se voi olla normaali nukkumaanmenoaika, jopa myöhäinen. Minua ei vuosiin ole saanut sänkyyn ennen puoli kahtatoista - se on normaali aikainen nukkumaanmenoaikani. Puoli yhden - yhden maissa on se normaali. Kahdelta myöhäinen.

Särkänniemessä ei satanut. Oli täydellinen huvipuistopäivä: pilvistä, pientä sateen uhkaa muttei yhtään kuuroa. Jonot olivat hyvin siedettäviä, eikä tullut liian kuuma. En käynyt monessa laitteessa, koska niissä tulee paha olo. Koskiseikkailussa kahdesti, vanhassa vuoristoradassa kerran, Vekkulassa. Siinä ne taisivat olla. Mutta nopeasti se päivä meni. Päivä oli ilmainen, koska sisko ja serkku saavat työsuhderannekkeet Turun suunnalta. Itselleen ja kavereilleen. Nykyään harmittaisikin maksaa Särkänniemestä, kun en oikeasti enää käy missään laitteissa.

Huomenna päivitän blogeja enemmän. Piti tänään, mutta menenkin mieluummin nukkumaan.

Ei kommentteja: