5. elokuuta 2007

Äh, en ole vieläkään saanut päivitettyä muita blogeja.

Tästä tuli tyhmän kiireinen viikonloppu.

Lauantaina oli kyllä oikein mukavaa, kävin Inkerin luona pelaamassa pitkästä aikaa roolipeliä. Siellä meni kuitenkin suurin osa päivästä, joten aikaa satunnaiselle haahuilulle ei jäänyt. Sunnuntaille taas sattui jotenkin epähuomiossa siunaantumaan töitä. Osa johtui minusta riippumattomista häikistä, osa viikolla käyneistä vieraista ja osa siitä, että tahdoin ottaa vastaan ekstrahomman.

Lopputulos: tuntuu, etten koko viikonloppuna ehtinyt yhtään vain olla ja rentoutua. Enkä tosiaan päivittää niitä blogeja. Enkä maalata seiniä. Blääh.

Päivän ajatukset: olen naurettavan innoissani siitä, että tiistaina Tampereella on Hairspray-ennakkonäytös. Siis oikeesti. Ajattelen sitä vähän väliä. (Ja sanomattakin selvää, että aion mennä.) Olen antanut uskotella itselleni, että kyseessä on oikeesti hyvä versiointi. Musikaalin ainakin tiedän hyväksi. Olen odottanut tätä leffaa vuoden. Eihän mikään leffaversio ikinä lavaversiota korvaa, mutta moni viimeaikaisista on silti ollut hieno elämys. (Esimerkiksi Rent ja Dreamgirls.)

Iloni ovat pienet ja pakkomielteiset.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otsikkoon viitaten: Kolmen blogin ylläpitäminen on lähes täyspäivätyötä. :) Muistelen lukeneeni, että ammattitoimittajalta edellytettävä päiväsatsi on pari kolme juttua.

Anne kirjoitti...

Niin, en minä tähtääkään siihen, että joka päivä kaikkia... Jos yhden jutun kirjoittaisi ajatuksella johonkin noista muista melkein joka päivä.

Tänne päiväkirjaan kirjoittelen niin spontaanisti mitä sattuu, ettei työpanokseni taida nousta samoihin kuin ammattitoimittajalla edes puolikkaassa jutussa :)

Tavoitteeni olisi siis kai kirjoittaa päivässä yhden ammattitoimittajalta edellytettävän jutun verran matskua? Onhan sekin jo jotain omien töiden päälle, myönnetään.